Меню
Количка

дизаин (брандинг)

Изработване на захарчета с персонален дизаин (брандинг)

  • ПОРЪЧКОВ БРАНДИНГ

Изработване на захарчета с персонализиран дизайн (брандинг)

Оборудвани с високопроизводителни машини от най-ново поколение, опаковаме цялата гама продукти, търсени в сегмента. Новата и уникална форма на пакетчето тип “пуричка” успява да привлече интереса на потребителите и да си проправи път на пазара. Разбира се, принос за това имат усилията на екипа на ROYAL PACK, възприели като основна мисия предоставянето на висококачествена и осъществена с детайл услуга.

С богатия си асортимент от захарчета с персонален дизайн (брандинг) можем да отговорим на различните желания и вкусове на клиента. Опаковките са различни по грамаж и вид.

Предлагаме няколко основни групи опаковки:

 Захар в пакетчета - бяла и кафява в различни грамажи и разфасовки

 Натурален подсладител със стевия в пакетчета

 Стевия за готвене

 Цуха сметана в пакетчета

 Мед букет или 100%

Създадените от нас продукти и опаковки са в съответствие с директивите на ЕС, успешно издържащи изискванията на Beauro Veritas за FSCC22000 и HACCP система.

Желанието за грижа към клиента ни води до предоставяне на комплексна услуга: от разработка на дизайна и потвърждаване на поръчката до доставка до вашия склад или заведение.

Ако търсите нещо луксозно или нещо за ежедневието, нещо по-специално, нещо комерсиално или нещо уникално, за лична употреба или за търговска дейност, можете да го откриете сред продуктите ни!


Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност