Меню
Количка

Бизнес решения


Франчайз моделът е привлекателна възможност за стартиране на бизнес, благодарение на доказаната търговска марка, разработения бизнес модел и предоставеното ноу-хау.

Ако сте решили да започнете собствен бизнес и обмисляте възможността да станете франчайз партньор, тук ще дадем отговори на най-важните въпроси, свързани с франчайз бизнеса.

  • Какво представлява франчайзингът?

Франчайзингът е стратегически съюз между две компании, при който едната (обикновено престижна търговска марка) предоставя на другата успешен бизнес модел - срещу заплащане и при определени условия.

  • Какви са предимствата на франчайз модела?

 популярна и силна марка, което премахва необходимостта от инвестиции в разработването на продуктова гама и търговска марка

 утвърден бизнес модел - добри търговски практики

 подкрепа от франчайзодателя - под формата на обучение, маркетингови и рекламни стратегии и пр.

Франчайзополучателят е длъжен да се придържа към определени стандарти, за което подлежи на проверки.

  • Международен франчайзинг

При международния франчайзинг е важно да се вземе предвид, че може да се наложи известно адаптиране на продуктите към местния пазар и вкус. Тъй като това означава да се променят характеристиките на вече утвърден продукт, ако се налага значително приспособяване, може да се окаже, че фарнчайзинг моделът не е най-подходящото бизнес решение.

Франчайз моделът носи малък риск, бързо развитие, предимството на утвърдената марка, както и подкрепата на успешен бизнес партньор. За да бъде този стратегически съюз наистина ефективен, и двете страни трябва да договорят ясно и прецизно правата и задълженията си.

  • Защо да изберете нас?

Качество: всички наши продукти са внимателно подбрани и предлагат гарантирано качество.

Разнообразие: специализираме в разнообразие, за да удовлетворим всеки вкус и предпочитание.

Бърза доставка: нашата бърза и надеждна доставка ще ви достави желаните продукти до вашия адрес.

Експертен съвет: нашите служители са на разположение, за да ви консултират относно избора на правилните продукти и оборудване.

Задоволство на клиента: вашата удовлетвореност е наш приоритет, и ние правим всичко възможно, за да го постигнем.

Благодарим ви, че избрахте нашия магазин за вашето кафе изживяване! Ако имате нужда от допълнителна информация или съдействие за изготвянето на франчайз договор, не се колебайте да се свържете с нас.


Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност